Ga snel naar:

Klik hier om naar de Kindermodewinkel webshop te gaan.

Bomba for Girls

Het nieuwste hippe Nederlandse kinderkledingmerk Bomba for Girls voor het midden en hoge segment heeft een geweldig eerste seizoen achter de rug met ontzettend veel enthousiaste reacties. Bomba for Girls heeft in de collectie weer vele soorten stofjes door elkaar heen gebruikt, voor het typische Bomba effect. De stoffen zijn ook nu weer zeer zorgvuldig gekozen en deels zelf ontworpen, zoals de speciale hartjes dessins. Prachtig om te zien en altijd van hoge kwaliteit. Sprankelende kleuren als Flamingo Pink en Summer Lime zijn gecombineerd met Fade Denim, Optical White of juist met verfijnde bloemenprints. Er is gekozen voor cotton lycra met een softtouch, waardoor het prettig en heel zacht aanvoelt. De collectie is vanaf maat 86 t/m 152 verkrijgbaar bij kindermodewinkel.nl.

Het Bomba meisje het leukste Winter 2011 bloempje van de klas

Een folkloristische combinatie van bloemen, warme ruiten, en een tijdloze polkadot, wij van Bomba vinden dat het niet snel genoeg winter mag worden. Voeg hier een tikkeltje feestelijkheid aan toe en je hebt een goed beeld van onze nieuwe wintercollectie 2011, waarvan je ècht niets wilt missen…! Vrolijk mix-en-matchen wij er op los zoals de klant inmiddels van ons gewend is. Of het nu gaat om de verassende combinatie van een gebloemd satijnjurkje met een stoerder vest, of om de combinatie van verschillende stoffen en stijlen. Bomba blijft Bomba en dus weten we zeker dat het in de smaak zal vallen deze winter, als je lekker bij de openhaard zit met gesmolten marshmallows. Veel stoffen zijn aaibaar, en kledingstukken voelen comfy aan zonder hun hippigheid te verliezen. Naast romantiek brengen we ook een aantal stoere military items in de collectie, zoals een trendy blazertje , worker legging, en een parka-jacket, opgesierd met funky applicaties.Maar ieder seizoen mogen de uitgewerkte jurkjes en rokjes natuurlijk niet ontbreken, mix deze items met de kleurrijke gebreide accessoires, en het Bomba meisje zal weer het leukste winterbloempje zijn van de klas!

Bomba for Girls Zomer 2011

Enjoy Summer – Enjoy Bomba !! De zomer komt er weer aan en dat mag gevierd worden Vanzelfsprekend is Bomba for Girls deze zomer ook weer van de partij om alle meisjes in Nederland te voorzien van de aller-leukste zomerkleertjes! Dit seizoen is Bomba geïnspireerd door zomerse landen om ons heen, zoals Frankrijk, Italië en Ibiza. Diverse jurkjes en rokjes hebben een kleurige satijnen bloemstof, waardoor je je even in een heerlijke mediterrane bloesemtuin waant. Maar ook de outfits met marine streep zijn prachtig. Je ziet jezelf al flaneren in de pittoreske havens van Frankrijk. Dat gevoel krijg je helemaal als je een combinatie maakt van de modellen met bakkersruitje en die met een petit-fleur dessin. Ook willen we je graag uitnodigen om sinaasappels te komen plukken in de romantische fruitgaarden in Italië. Daarbij past het fris witte jurkje, gecombineerd met broderie en kant. Lekker op blote voetjes en de zon zal je huidje kleuren en verwarmen. Zwemmen en spelen in de zee hoort er natuurlijk ook helemaal bij. Net zoals je dat op Ibiza zou doen. Daarom hebben we deze zomer gezorgd voor een hippe badkleding lijn, waardoor je er prachtig uitziet op het strand. En wil je dan nog een drankje drinken, dan hebben we er ook een leuk rokje bij. Voor de avonden zijn er lange zwierige jurken, en vrolijke tunieken. Kortom, dit seizoen is de collectie een ideale basis voor een Bomba feestje !

Bomba for Girls Winter 2010

De Sneeuw valt op de bladeren in het bos, heerlijk genieten in het pannenkoek huis met een warme chocomel. Later die dag nog even op bezoek bij Oma……. Het Hippe Nederlandse Kinderkleding merk Bomba For Girls heeft zich voor de winter 2010 collectie, duidelijk laten inspireren door de natuur. Dit is vooral in de fantasierijke artworks te zien, en in het gebruik van veel bijzondere stoffen zoals de uitgesproken animal dessin. Want een Bomba meisje staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Met de winter 2010 kan de Bombagirl zich voor elke gelegenheid goed kleden. Casual items worden afgewisseld met wat meer geklede styles. En door de diepe kleurtonen krijg je meteen zin in de ‘warmte’ van de winter. Natuurlijk blijft het merk Bomba trouw aan een aantal vast ingrediënten. Mix and Match van dessins, onverwachte kleur combinaties en zoals altijd meerdere girly artworks. Dit seizoen is ook extra aandacht besteed aan verrassende details, en de productgroepen: jurkjes en rokjes, is flink uitgebreid. Daarbij is de collectie naast een aantal winter accessoires, aangevuld met een kleurig en uitgewerkt knitprogramma, onder andere voorzien van Noorse patronen….. Laat de Winter maar komen!!!

Bomba for Girls Zomer 2010

Bomba Beach Girls Het gevoel van een heerlijk dagje aan het strand. Je blote voeten in het warme zand, luchtige kleding, prachtige zomerse kleuren en geuren. De zon die zorgt voor een ontspannen sfeer en een speelse vrolijkheid. Die sensatie van heerlijk vrij bewegen, van het genieten van de mooie en frisse kleuren met een echt zomers gevoel, dat heeft Bomba for Girls geïnspireerd bij haar nieuwe collectie. Het nieuwste hippe Nederlandse kinderkledingmerk Bomba for Girls voor het midden en hoge segment heeft een geweldig eerste seizoen achter de rug met ontzettend veel enthousiaste reacties. Met veel trots presenteert Bomba dan ook de fantastische nieuwe en uitgebreide zomercollectie voor meisjes tussen 2 en 10 jaar. Die staat helemaal in het teken van de vrolijke en relaxte sfeer die past bij een zonnige zomerdag. Luchtige en kleurrijke kleding, waar je heerlijk in beweegt, maar waar je ook zo een restaurant mee ingaat. In de collectie zit echt van alles. Lekkere strandpakjes, leuke shirts met mooie printjes, kekke en linnen broekjes en lieve rokjes. Maar ook vrouwelijke topjes met hartjes die je het liefst zelf aan zou willen trekken. Voor ’s avonds als je het strand af komt heerlijke vestjes en zelfs een lekker spijkerjackje in licht denim. En natuurlijk weer vele soorten stofjes door elkaar heen gebruikt, voor het typische Bomba effect. De stoffen zijn ook nu weer zeer zorgvuldig gekozen en deels zelf ontworpen, zoals de speciale hartjes dessins. Prachtig om te zien en altijd van hoge kwaliteit. Sprankelende kleuren als Flamingo Pink en Summer Lime zijn gecombineerd met Fade Denim, Optical White of juist met verfijnde bloemenprints. Er is gekozen voor cotton lycra met een soft touch, waardoor het prettig en heel zacht aanvoelt. Wilt u de nieuwe zomer collectie 2010 zelf zien en voelen, rond Januari 2010 wordt deze collectie bij ons verwacht. Ben je nieuwsgierig neem dan een kijkje onder foto’s daar is de nieuwe zomercollectie al te bewonderen!